Vad skulle jag...

Inredning / Permalink / 1
göra om jag inte kunde köpa julklappar på nätet? Förmodligen vara ännu mer stressad än vad jag är nu. Det är så skönt att kunna klicka hem julklappar utan att behöva trängas med folk, kunna handla precis när jag vill i lugn och ro, inte behöva passa några tider utan t.ex. ta en sväng på nätet sent på kvällen, när barnen lagt sig och kolla vad som finns. Visst ska jag ut en sväng på stan också men det är skönt att allt inte hänger på vad jag hittar där. Låter kanske tråkigt men då får det göra det då, jag känner mig mer lugn och det är bra :)
 
I måndags var vi på ett mysigt Luciatåg där det var med en söt, skönsjungande stjärngosse :)
 
Sötaste stjärngossen :)
 
Idag har Ludde, vår hund, varit hos veterinären och blivit fin i munnen. Jag tycker det var viktigt att han får en riktig ordentlig rengöring så kanske hans tänder håller många år till framöver. Allt gick bra och nu är han ren och fin :) Veterinären tyckte att han var väldigt fin i munnen för sin ålder. Enligt honom var det inte vanligt att just cockern hade alla tänderna i behåll i den åldern.
 
Fine Ludde
 
Renoveringen av Alvas nya rum är nu i full gång och i morgon ska tapeterna på plats :) Det ska bli så kul när det blir klart!
 
Ha det gott!

Kram
 
#1 - - Sture:

Trevlig bild på hunden, ser väldigt ståtlig ut med den posen.

Svar: Tack!
malinlorentzon.se

Till top