Helgen...

/ Permalink / 0
som gick bjöd bl.a. på innebandy, hoppträning och shopping. Siri spelade poolmatch borta i Gränna. Det blev en vinst och en oavgjord. I första matchen gjorde Siri två mål och två assists. Härligt! Kanske mammas peppning hemma innan de åkte gjorde susen, vem vet? :) 

Min duktiga innebandytjej :)

Hoppträningen för Alva och Blacky gick kanoners. Det är mycket att lära för Alva men jag tycker hon är väldigt duktig på att ta till sig vad tränaren Anna säger till henne. Bäst denna dag var då vi lastade av Blacky från transporten. Han som annars går av vääääldigt fort gick då av så lugnt. Alva och jag bara tittade på varann och undrade " Vad var det med honom?" massor med beröm fick han :) Han var lika duktig när vi lastade av hemma vid stallet och jag tror jag har kommit på varför det gått lite för fort innan. Jag ska testa min teori nästa helg igen och se om den stämmer :)

Det var ett riktigt svettigt rispass :)

På söndagseftermiddagen åkte vi och shoppade loss lite på Sharpman :) Nytt schabrak och huva blev det. Jag har totalt snöat in på grönt, ljusgrönt, och tror att det ska passa vår svarte Blacky :)

Så fint :)

Lilleman fick också nytt halsband, syns knappt under öronen :) men det blev ett Hurtta halvstryp...

Hurtta, älskar deras saker!

Melodifestivalen var det också, en stor besvikelse enligt mig. Vad tyckte ni?

Natti, natti!
Kram Malin 



Till top