Igår ...

/ Permalink / 0
var jag hos min arbetskamrat Anneli på fika. Ni skulle sett hur fint hon bor!!! Precis perfekt avstånd till stan, i ett jättevackert trähus med tillhörande litet stall och andra söta byggnader. Avundsjuk... jag... hur kan ni tro något sådant ;) Avundsjuk på ett bra sätt säger jag. Vi får väl se om jag någonsin hamnar på landet, inte troligt så då får jag njuta extra mycket när jag får komma till andra som bor så fint :) Det var i varje fall väldigt gott och väldigt trevligt! Dessutom blev det mys med hennes fina collies :) Underbart att ha en kollega med samma djurintresse som jag själv :)

Idag har det varit stalldag i stort sett hela dagen. Morgonfodring tidigt, vid tio var det dags för sadelprovning. Dags att skaffa hoppsadel :) Det blir ingen billig historia men vi är så nöjda :) Hem ett par timmar och sedan stallet igen. Nu var det dags för dressyrträning för Inger Axelsson. Vi har varit med en gång innan, och jag och Alva var så nöjda efter den gången att vi tog ett pass igen nu när hon kom till TRK. Jag är så stolt över Alva som kämpar en timme dressyr. Hon lyssnar verkligen och tar till sig det Inger säger. Inger är super med barn och lägger träningen på den nivå de befinner sig i, berömmer och ger kritik, på ett bra sätt, så att ryttaren inte känner sig dålig på något sätt. Det är verkligen toppen! Blacky jobbar såklart superbra! Han tycker emellanåt att det är sååå jobbigt, piskar med svansen men kämpar :) Han är verkligen toppen! Han är lite stark ibland för Alva så idag red hon med graman och kunde få tips och bra hjälp av Inger. Det är så kul och inspirerande att gå från lektionen och höra Ingers ord att "Det här kommer bli riktigt bra!" 





Siri är äntligen frisk och idag var hon med i sportlovsinnebandyn. Tyvärr blev det förlust i bägge matcherna men hon hade kul och det är ju huvudsaken :) 

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram Malin 


Till top