Igår ...

/ Permalink / 0
beställde jag Blackys nya täcke och idag på eftermiddagen så kom det ett sms om att paketet fanns på ICA :) Snacka om snabb levernas! Så ikväll fick Blacky prova sitt täcke och det satt perfekt! Är så glad för det och snyggt var det också. Fast han får allt vänta ett tag till innan han får ha det :) Men sedan kan han sprätta runt i hagen och tycka att han är läcker ;)
 
 
 
På GHS hoppas jag att Strömsbergsgård har med sig ett liner på 200g att sälja till mig, det skulle vara perfekt! Sedan klarar han sig bra vår lille prins :)
 
För drygt en vecka sedan läste jag detta inlägget på FB. Blev så glad i hjärtat, inte glad av att Beccis åkte av utan det de skriver om Peppe :) Peppe har verkligen hamnat hos en toppenfamilj som tar hand om honom på allra bästa sätt. Det är precis det du vill som säljare, hitta en sådan familj så att du kan släppa tanken lite på ponnyn man sålt och lita helt och fullt på att de tar hand om sin älskade ponny man sålt och det gör verkligen den här familjen. Så här stod det:
 
 
 
Peppe har verkligen betytt sååå mycket för oss och vi ska snart åka och hälsa på honom. Jag tror allt att vi kan det utan att det blir för mycket tårar :)
 
Ikväll har Johan bjudit på hemmagjorda hamburgare och det finns inte några som slår dem! Underbart goda, sådana som man längtar efter att sätta tänderna i :) Kommer aldrig någonsin mer köpa färdiga hamburgare att steka. Johans rockar!
 
Inget kalorisnålt, ni ser ostskivan ;) Försöker kompensera det med lite grönt ovanpå :) Dessa hamburgerbröd är också ett måste.
 
I morgon väntar förmiddagsfika hos min kära kollega Anneli :) Ska bli så najs!
 
Natti, natti!
Kram Malin
 
 
 
Till top