En dag...

/ Permalink / 0
full av sport var det igår. Dagen började med morgonfodring och sedan hoppträning i Björnklo för Anna Liedholm. Blacky skötte sig perfekt! Gick in i transporten på första försöket, gjorde ingen affär av att komma till ett nytt ställe med nya hästar. Hoppträningen innehöll mycket lydnad, tricksiga svängar med andra ord kanonbra för Alva och Blacky :) Det var ett riktigt nöjt ekipage efter träningen :) Hemresan gick perfekt också så nästa söndag blir det hoppträning igen :) 
 
 
 
På eftermiddagen hade Siri poolspel i innebandy. Så duktiga tjejer! De kämpade väl i bägge matcherna, tyvärr blev det förlust i bägge. Att sitta på läktaren och vara den tävlingsmänniska som jag är, är tufft :) Jag känner hur känslan av att spela match kommer in i kroppen igen, precis som den gjorde då jag spelade basket. Den känslan kommer nog aldrig att försvinna :) Ibland blir man sugen på att spela lite hi, hi. Basket då... 
 


Siri visade allt lite tuffare spel efter lite snack med morsan :) Härligt Siri! 
 
Det sista jag vill gör i inlägget idag är att uppmana er att besöka min vän Dessans blogg Dessan lider av sjukdomen EDS och får inte den hjälp hon behöver. Hon måste få hjälp! Dela gärna bloggen med andra! Vi måste försöka hjälpa henne så gott vi kan och är detta ett sätt att kunna hjälpa henne så sprid hennes blogg! Det ska jag!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top