Lite av ...

/ Permalink / 0
tårarnas kväll var det igår. Gustav kämpade stenhårt med att inte börja gråta och hos Alva kom tårarna. Varför... Jo, Sanna Nielsen vann melodifestivalen. Jag kan också erkänna att jag inte var nöjd med resultatet men sedan är jag inget Sanna-fan överhuvudtaget så det är ju inte så konsigt. Tänk om Ace hade vunnit eller Alcazar. Alcazars låt blir man ju så gräsligt glad av och det gillar jag :) Nu är det som det är och vi får hålla tummarna för Sanna såklart. Mamma däremot var överlycklig och sjöng med sin ljuva stämma "Unddddoooooooooo" när jag ringde henne efteråt. Lät väl mer som en "mars" -katt ha, ha.
 
Igår var vi en sväng på stan för lite shopping. Inte min grej att gå på stan en lördag när det är en massa folk men det funkade. Köpte mig, ja ni läste rätt, jag köpte mig en ny vårjacka. En sådan där lätt, färgglad liten dunjacka :) Superskön och jättesnygg! Var på Sandströms och shoppade den :) Den affären älskar jag! Blir aldrig besviken där inne :)
 
 
Läste någonstans häromdagen att det gällde att vara ute i god tid med hästlicenser osv om man ska ut och tävla, så igår skickade jag in och betalade. Så nu får vi se när det blir klart. Vi har inte planerat in någon tävling just nu men är hästlicensen klar så är det bara att köra när ryttaren känner sig redo. Ryttarlicensen tar inte lika lång tid så den tar vi när vi väl bestämt oss. Skulle vara så kul att åka på någon tävling framöver :)
 
I eftermiddag ska vi åka och hälsa på Peppe och leverera hoppsadel :) Ska bli så kul att träffa guldklimpen igen :)
 
Lillis <3
 
Ludde <3
 
Ha det bra och njut i vårsolen!
Kram Malin
 
Till top