Nu är vi...

/ Permalink / 0
hemma igen efter en fantastiskt rolig helg i Göteborg. Jag trodde knappt vi skulle komma iväg, för förra helgen hade Johan magsjuka och själv har jag varit dunderförkyld den här veckan. I Göteborg har vi då varit på Göteborgs Horse Show eller som det nu för tiden heter Gothenburg Horse Show. Vi kom ner på fredagskvällen och gick då ut och åt en väldigt god pizza. På lördagen gick vi upp tidigt för att vara på mässan direkt när den öppnade. Mässan= shoppingmecka för hästtokiga :) Det gick allt åt pengar, samtidigt köpte jag inget onödigt, fast det kanske beror på hur man ser det ;) Vi köpte bl.a. ett tjockare liner, 200gr, till Amigotäcket jag beställde för några veckor sedan, ett tunt Amigoregntäcke, 

Perfekt täcke till senvåren, sensommaren om det blir regnigt :) Bra pris också :)

nya ridbyxor till Alva, 

Halva priset på dessa helskodda ridbyxor. Jättefina och sköna enligt ryttarinnan :) 

dressyrschabrak och lindor,

Grått, vinrött och vitt. Det är sååå fint. Blacky blir ursnygg på dressyrlektionerna för Inger :) 

Så fin applikation :)

hästgodis som tjejerna kunde plocka hur de ville. De fanns i massor av olika smaker och former, 

De olika smaker som fanns var t.ex. Banan, hallon, lakrits, örter, mango osv. Ska bli spännande att se vad Blacky säger om det :)

Hade tänkt att köpa något åt mig själv också men det blev inget, som vanligt ;) Köpte Siri en jättefin t-shirt med ett stort leopardansikte på som hon älskade :) Passar min lilla tjej som också älskar djur, precis som sin mamma :) 

Tävlingarna inne på Skandinavium var fantastiskt bra. 



Vi fick se spännande hoppning, kyr (finns ej tyskt "y" på paddan ;), agility, mounted games osv. Det är sådan stämning så man ryser över hela kroppen, helt grymt! T.ex. i hoppningen, när svenskarna rider, är det helt tyst i Skandinavium och när de går i mål och ridit felfritt så känns det som om taket ska lyfta. Jag älskar verkligen detta! Så nu planeras det att åka nästa år igen :) 

I år tog jag med mig min kamera och försökte fota lite. Tänkte kolla fotona i morgon och blir det något bra så dyker det kanske upp här :)

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och sova, ska bli skönt att sova i sin egen säng :)

Natti, natti!
Kram Malin 

Till top