Vilket ...

/ Permalink / 1
fantastiskt väder det har varit idag. Underbart vårväder! Lite blåsigt kanske framåt eftermiddagen men solen har lyst i stort sett hela dagen! Skönt! Dessa strålar behövs verkligen efter denna mörka vinter. Det har varit en ledig dag från jobbet men inget ledigt här hemma. Lilla Missan har varit hos veterinären och blivit steriliserad och fått id-märkning i örat. Hon har hämtat sig förvånansvärt bra att det märks knappt på henne att hon är nyopererad ikväll förutom att det syns ett litet sår på magen från ingreppet. Missan äter bra och far fram med full fart emellanåt, så skönt :)
 
Passade på att tvätta två ponnytäcken som jag ska sälja, storlek 125. Är det någon som är intresserad är det bara att höra av sig. Det ena täcket är på 250g och det andra 100g, använda men i mycket fint skick :)
 
Jag har passat på att vara ute mycket idag också och då bl a planterat om lite blommor. Passade också på att fota hundarna också :)
 
Ludde
 
Lilleman
 
Ikväll var det åter dags för ett dressyrpass för Alva och Blacky för Inger. Alva jobbade stenhårt och det gick riktigt bra emellanåt. Det gäller att vara mer envis än sin ponny :) Vi är riktigt nöjda med lektionen och ser verkligen fram emot nästa gång :)
 
I morgon är det fredag, tjohoooo!
 
Natti, natti
Kram Malin
 
#1 - - Sanna Hornbrink:

Superfina bilder!

Svar: Tack Sanna! Du gjorde min dag :)Kram
malinlorentzon.se

Till top