Detta passade ...

mig perfekt just nu, några dagars föräldraledigt :) Jag har hunnit med en hel del, bl.a. städat bilen, plocka här hemma, njuta av små mysiga fikastunder med min blivande lille skolkille Gustav.  Idag har vi, Gustav och jag, varit på Ljungs Handelsträdgård. Gustav fick såklart vara med och bestämma vad vi skulle ha för blommor och vilken färg :) Så mysigt att gå där och diskutera med honom och höra vad han tyckte :) Vi hittade väldigt fina blommor och jag hade säkert kunnat köpt ännu mer men man får ju begränsa sig, mycket fint fanns det :) Det blev blommor till trappan, en blomma till bordet på altanen och blommor till amplarna på altanen. Senare på eftermiddagen kom mamma och pappa förbi med växter från sina land som vi planterade i landen här hemma. Det blev så fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla fotona är tagna med kamera Canon EOS 5D MarkII och objektiv Canon EF 50mm f/1.4 USM, ett objektiv som är ett av mina favoritobjektiv :) 
 
Kram Malin
 
 
 
#1 - - Anonym:

Jättefina bilder och blommor. ser ut som jag borde be om hjälp!

Svar: Tack, vem du nu är :) !
Malin Lorentzon

#2 - - Simon G:

Åh fina blommbilder! :)

Svar: Tack Simon! Kul att du gillar dem! Det är ju helt fantastiskt fint ute nu så det blir mycket blommor som fotas :)MVH
Malin
Malin Lorentzon