En helg fylld...

/ Permalink / 0
av aktiviteter har det varit. I går spelade Siris lag sin första hemmamatch och självklart var jag där och hejade på. Som gammal spelare, inte fotboll utan basket, så kommer genast spelarkänslorna fram. Man hejar på tjejerna, peppar dem och skriker (usch låter hemskt...) på dem, på ett bra sätt såklart. Så spännande när de spelar och så duktiga är de. Riktiga små krigare :) Resultatet blev 4-4 efter att ha legat under i stort sett hela matchen. Härligt tjejer!
 
Siri tar ner bollen.
 
Riktigt bra frispark!
 
Mååååååål!!!!
 
Många fina anfall i matchen!
 
Söt åskådare :)
 
Idag har Alva haft hoppträning för Anna på Holavedens utebana. Det var en mycket pigg Blacky vi hade med oss. Lite kall vind och strålade sol gjorde nog de flesta av hästarna på gott humör. Vi har gett Blacky lite mer havre men jag undrar om det redan gjort verkan... I varje fall gick hoppträningen bra och vi har mer att träna på :)
 
 
 
 
I sommar väntar ett spännande äventyr för både Siri, Alva och Blacky. I början av sommaren åker Alva och Blacky till Michaela (som vi köpte Blacky av)  för att gå på hennes ridläger "MG Horse Ridecamp". Hoppträning, lekar, bada med hästarna osv står på programmet och som ni förstår så är Alva spänd och förväntansfull :) Sista dagen avslutas med en hopptävling då familj och vänner är inbjudna :) Senare i sommar åker Siri på Bullerby cup i Vimmerby och spelar fotboll i dagarna 4. Det kommer att bli en spännande upplevelse för henne! Cuper är alltid kul och det blir ofta en bra sammanhållning i laget efter sådana. De börjar bli stora tjejerna nu, som sover borta på läger :) Kul tycker jag!
 
Nu väntar en ny arbetsvecka, en av två hela skolveckor som är kvar. Ja, jag har för mig att det är denna som kommer och nästa som är hela, iofs kanske sista veckan är hel också men då är det så mycket annat som händer.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg...
 
Ta hand om er!
Kram Malin
 
 
 
 
 
 
Till top