För en vecka ...

/ Permalink / 0
sedan var vi iväg på vår andra lokala tävling. När vi åkte dit så möttes vi av en vit vägg, SNÖ!!! Det var så kallt och blåste när vi kom fram så jag fick ringa hem och be mannen ta med sig extra kläder till oss plus att säga till dem att klä på sig ordentligt eftersom de skulle komma och titta. Siri kom också till tävlingen, hon var groom till sin kompis Linn som skulle starta med sin ponny Galax. Siri hade varit jätteduktig och skött sina sysslor så bra :)
 
Tävlingen gick som ni förstår inte så längt hemifrån, ca 30 min med bil i ett liten by (?) som kallas Grankärr. Där var det verkligen fint och banan var kanonbra!  Den här dagen startade Alva i Lätt E och Lätt D. Lätt E gick superbra och i Lätt D gick det ok. Alva var slarvig med vägen till hinder nummer 6 ett par gånger så då blev det inte så bra, Blacky vek av en gång och stannade en gång, men till sist tog de sig i mål och förutom detta misstag så såg det väldigt bra ut. Alltid lär man sig något av sina misstag :)
 
 
Lätt E :)
 
Igår i regnet var vi nere på Holavendens Lantliga ryttarförenings första träningstävling för året. Alva var anmäld till två starter i 80 cm. Trots vädret kom i stort sett alla som anmält sig till start! Kanon! Det gick superbra för Alva och Blacky! De nollade i bägge starterna :) Jag tyckte de hade fått upp tempot ett snäpp till, kanske är det den extra havren han har fått som gjort det... Sedan finns det alltid saker att träna på men igår gottade vi oss åt att det var första gången Alva och Blacky nollade i 80 :)
 
 

Ha det gott!
Kram Malin
Till top