Livet går...

publicerat i Allmänt;
galet fort! Det har jag blivit påmind om idag då vi firar 15-årig bröllopsdag! 15 år, alltså herregud, jag är med andra ord 15 år äldre... Nej, det tänker vi inte mer på! I varje fall så är det 15 år sedan Johan och jag sa JA till varandra i Säby kyrka. En underbar dag som jag minns med glädje. Vi åkte i en gammal Ford från kyrkan till Sommens pensionat, frös satan för det regnade och var som sagt hemskt kallt. God mat, underhållande lekar och till sist på kvällen kom solen fram :)  När festligheterna var slut på pensionatet åkte Johan och jag vidare till Klosterhotellet i Vadstena. Snacka om att det lät om oss när vi kom in i Vadstena, med en massa tomburkar bakom bilen mot kullerstenen ha, ha. Vi väckte nog en och annan :)
 
Fina blommor som jag fick idag av Johan <3
 
Idag kom det ett väldigt fint paket på posten. Michaela, som vi köpte Blacky av, har startat företaget MILA Gothenburg, där hon gör supersnygga pannband till hästar och jätteläckra smycken till ryttare. Så för ett tag sedan beställde jag pannband och armband. Armandet ska vara en present till ryttarinnan (hoppas hon inte läser detta) :) Idag kom det alltså på posten. Jag är så nöjd med grejerna! Smyckena är så läckra! Så är ni nyfikna så gå in och kolla på hennes sida på Facebook! Jag har länkat till hennes sida i texten här ovanför :)
 
 
 
I eftermiddag ska Alva rida dressyrpass för Inger Axelsson igen. Nu gäller det att ligga i, för i höst blir det laget div 3 i dressyr men först, den 28/6 ska de starta sin första lokala tävling i dressyr på Holaveden :) Det blir nog en riktigt svettig träning för dem idag ;)
 
Trädet som jag fotade häromdagen blommar nu för fullt. Det är så vackert!
 
 
 
 
 
 
Ha det gott alla i värmen!
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av KassandraPalma:

så fina blommor!

Svar: Tack KassandraPalma!
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Erika:

Grattis på bröllopsdagen!
Det skulle vara kul att se en bild på er, då för 15 år sen :)

Svar: Tack! Ja, vi får väl se Erika...det kanske dyker upp ett bröllopsfoto framöver.
Malin Lorentzon

3:e kommentar, skriven , av Kaffetorksen:

Grattis!

Svar: Tack Kaffetorsken!
Malin Lorentzon

4:e kommentar, skriven , av emmie kristoffersson:

Riktigt fräsch och stilren blogg!

Svar: Tack! Kul att du gillar den :)
Malin Lorentzon

5:e kommentar, skriven , av Carro K:

Herregud! Jag kan inte heller fatta att det gått 15 år. Lite kallt som du nämner men vi hade ju en rolig dag! :-) Grattis och hälsa Johan. Kram

Svar: Nej, visst är det inte klokt! 15 år... Vågar knappt tänka på det. Ja, det var en rolig dag. Kul att ha dig där :) Jag hälsar!Kram
Malin Lorentzon

6:e kommentar, skriven , av Lotta:

Och knäckebröd i väskan;);)

Svar: Jaaaa, just det ha, ha. Det hade jag förträngt hi,hi. Hela bilen var ju full med ballonger också :D
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :