En dag som...

/ Permalink / 0
har varit full av huvudbry har det varit idag. Min äldsta dotter går i 6:an och nu ska de dra igång HPV-vaccinering. Efter svininfluensavaccineringen har jag blivit väldigt tveksam och försiktig när det gäller vaccinationer. Informationen som vi fick från skolsköterskorna om HPV-vaccinering har varit så dålig! I papprena vi fått hemskickade fanns det med en länk till en sida på nätet där man skulle kunna läsa om biverkningar, men tror ni att den sidan fanns? Nej! Jag började då med att surfa runt på nätet och läste på lite här och där. Efter att jag gjort det ringde jag till skolsköterskan på dotterns skola (har gjort det tidigare också) men hon svarade inte i telefonen. Försökte flera gånger men, nej, hon svarade inte. Sådana här saker gör mig väldigt stressad och det blir skitjobbigt. Till slut fick jag tag på en vän som jobbar på BVC och även skolsköterskan på en annan skola. Det var intressant att höra vad de hade att säga och efter att jag pratat med dem och läst info på nätet så tog vi ett beslut. Hur känner ni för vaccinationer?
 
Efter en sådan jobbig känsla, "gör-vi-rätt-för-vårt-barn?", så var det väldigt skönt att åka till stallet ikväll. Jag hoppade upp på Blacky och red en stund och det var superkul! Han var så pigg i galoppen så jag hade fullt sjå att hålla honom :) Lite kyla, lite kort päls=fart :)
 
Ett armband har det blivit idag också och så har jag plockat iordning på allt material till armbanden så nu är det ordning och reda :)
 
 
Det droppar in tävlande till tävlingen, så kul! Glöm nu inte, ni som inte tävlat, att tävla! Tävlingen avslutas nu på lördag den 15/11. Tävlingen hittar du här :) Lycka till!
 
Kram
Till top