Min lediga onsdag...

publicerat i Allmänt, Inredning;
har varit full med bestyr. Först på förmiddagen var det dags att kolla synen. Har ju passerat 40 och det märks på synen, ser helt galet dåligt! Med hem kom några bågar och nu har jag beslutsångest. Vad sjutton ska jag välja??? Ska ju vara ett par jag trivs med och som inte blir tråkiga och omoderna på en gång.
 
 
Sedan har dagen bestått i fönsterputsning, strykning och upphängning av julgardiner, adventsljusstakar. Det ser ut som ett bombnedslag i köket, hua! Nedervåningen på huset är så gott som klar så i morgon får det bli övervåningen som får sig en omgång.
 
Nya adventsljusstaken gjorde sig väldigt bra :) Så söt!
 
Nu börjar alla julavslutningar att komma igång också. Gustavs gympaavslutning var idag och de var så duktiga! De hade tränat på en dans som de visade upp och annat kul. Bjuder på denna bild från avslutningen :)
 
Viktigt att tänka på i dessa avslutningstider (och annars också), att INTE lägga upp bilder på andra barn på sociala medier utan föräldrarnas tillåtelse. Så denna bilden var ok tycker jag :)
 
Jag hade tänkt göra ett armband idag men som ni kanske förstår så hans det inte med, tyvärr. Det börjar trilla in lite julklappsbeställningar, så kul! Så imorgon blir det nog ett armband :)
 
Ha det gott alla!
Kram

Kommentera inlägget här :