Att hålla på ...

/ Permalink / 1
med hästar och att rida är en helt underbar sport, samtidigt som det kan vara väldigt farligt. Det blev vi varse om ikväll, då Alva red dressyrlektion för Inger. Inget hände Alva men på andra sidan i manegen var det "vanlig" ridlektion, ridskoleeleverna hoppade små hinder. En häst vek av precis innan hindret och då åkte ryttaren av och hamnade mellan hästens ben och blev med största sannolikhet trampad. Jag såg alltihop och hörde henne skrika "Aj, aj, aj", så fruktansvärt otäckt! Hon låg kvar och fick hjälp av ridläraren och övriga som stod i den manegehalvan. Ambulansen tillkallades och till slut kom den. Hon fick åka in och jag hoppas innerligt att allt gått bra och att hon inte fått alltför allvarliga skador.
 
Ja, ridsporten kan vara riktigt otäck samtidigt som den är helt fantastiskt underbar. Det är lite av en drog, som inte går att vara utan. En gång hästtokig, alltid hästtokig :)
 
 
 
Kram på er!
#1 - - Josefine ♔:

Usch vad otäckt! Hoppas verkligen att allt gick bra! Och helt rätt som du säger, visst är det läskigt ibland med den underbara känslan av att vara i stall och i närheten av hästar vinner alltid ändå :D

Svar: Ja, det var riktigt otäckt! Som tur var gick det skapligt bra.
malinlorentzon.se

Till top