Det är dags...

/ Permalink / 0
att vrida tillbaka klockan i natt och det blir en timme extra att sova om man vill det :) Det är väl det som är positivt med att ställa fram klockan till vintertid. Det här med vintertid är annars inte min grej som ni kanske förstår. Det är mörkt, mörkt och mörkt. Så från och med i morgon så börjar jag räkna ner tills vi får vrida fram klockan igen... det är ju bara ett halvår kvar tills dess ha, ha. Nej, helt så eländigt är det väl inte, men nästan, men kommer det lite snö som lyser upp så kommer nog det här halvåret att gå det med.
 
Idag har det varit fullt upp i stallet. Morgonfodring och klippning av hästen Henke, Blackys hagpolare. Det gick super! Med bomull i öronen och huva, på Henke då såklart, så var det inga problem :) Alva tog Blacky själv på en skrittur ut i skogen. Det var första gången hon gjorde med honom och det var nog skönt att rida ut utan att ha mamma med :) Blacky skötte sig perfekt :)
 
 
Nu börjar det närma sig Halloween och Siri var ikväll på Halloweenparty. Det fick bli vampyrtema, utan löständer men med svart smink runt ögonen :) Sötaste vampyren i familjen :)
 
Sötaste vampyren :)
 
Ännu ett armband har levererats och köparen blev så nöjd :) Så kul att kunna glädja andra med sitt pysselintresse!
 
Natti, natti!
 
Kram
 
Till top