En återhämtningsdag...

/ Permalink / 0
har det varit idag. När ungarna gått till skolan la jag mig i soffan och det dröjde inte länge förrän Missan och Ludde låg hos mig, Missan på min mage och Ludde vid fötterna. Lilleman tog plats i den andra soffan :) Sedan slocknade vi allihop och sov som små grisar :) Det behövdes verkligen för de senaste nätterna har jag inte sovit speciellt bra.
 
När skolan var slut för Gustav gick jag dit och hämtade honom. Idag var det också dropin-fika på fritids så innan vi gick hem tog vi en mysfika :) Så kul att vi kunde stanna och fika trots att han inte har fritids idag, det tyckte han var så kul :)
 
Lite pyssel har det blivit idag också. Häromdagen fick jag en beställning på ett namnarmband så det blev till att gå ner i källaren, dra på sig de neonrosa (barnens) hörselkåporna och grabba tag i hammaren och stansa in ett namn för att sedan fortsätta arbetet i köket med att knyta makramé :) Så här blev armandet:
 
 
Kom att tänka på en sak, om någon funderar på att beställa något armband, halsband osv. till jul, gör det i god tid så att jag hinner ta hem material och tillverka dem :)
 
Hoppas att ni har haft en bra onsdag! I morgon är det torsdag och ett steg närmare helgen och novemberlovet! Inte helt fel kan jag säga :)
 
Kram
 
Till top