Herregud vad fullt upp...

/ Permalink / 0
det har varit. På ett bra sätt. I torsdags var det dags för hoppträning för Tord Westergren på TRK. En riktigt toppenbra träning var det, där det var mycket styrka som tränades. Vi är reserver till dessa träningar och dyker det upp någon som vill sälja sin träning så tar jag den på stört om det funkar med övriga livet vill säga :) Tord kommer med massor av bra tips till Alva och vi är verkligen supernöjda med hans träningar!
 
Nu har vi också kommit igång med Alvas nya rum. Vi har så gott som tömt det på alla saker som fanns i det rummet och fixat till min arbetsplats som from nu flyttats och nu kommer att vara i sovrummet. Det blir kanon! Jag är supernöjd :) Har dessutom hittat ett sådant fint skrivbord, hoppas, hoppas att det finns kvar!
 
Nu när vi rensat bland alla saker har jag hittat alla papper från den tiden då jag höll på mycket med raskatter och då Norsk Skogkatt. Jag hittade mitt stamnamnsbevis, S*Lomarez, och andra roliga saker som t.ex. bedömningssedlar från utställningar från när och fjärran. Tänk vad vi åkte förr, vi var både i Sverige och Norge och ställde ut. Två kullar med Norska Skogkatter födde jag upp. Vilka tider! Jag kan ju inte säga annat än att det är inte omöjligt att det kan bli fler kullar i framtiden. Det var så kul! Vi får väl se om det blir skogisar igen eller om det blir Maine Coon, dessa katter är helt fantastiska :)
 
 
I morgon är det måndag igen :) Hoppas att helgen varit bra hos er!
Kram
 
Till top