Seg tisdag...

publicerat i Allmänt;
inget go, gnälligt, trött, ja så´n har min tisdag varit. Riktigt uschig, men jag har sådana dagar ibland. Stressat en sväng på stan. Gubben fyller ju år i morgon och som vanligt är jag ute i sista stund, bah! Att gå på stan är inte min grej riktigt så det är väl därför jag alltid skjuter på det. Barnen har haft det kul idag i varje fall och lekt med kompisar :) Själv satte jag mig och pysslade senare i eftermiddags och sedär, då kändes det allt lite bättre :) Det blev fyra nya armband :)
 
Ett armband i makramé och tre kumihimo.
 
Ett rött kumihimo med min favoritpärla :)
 
Ett lite tuffare med döskalle.
 
Ett till med min favoritpärla. På detta armbandet är det kroklås. Armbandet är lite större så det passar perfekt om man är lite bredare om handleden.
 
Och ett makramé med döskallar och hematitpärlor. Jag har inte dragit åt armbandet här, för det var inte längesedan jag limmade det, utan det hänger löst på armen.
 
Det har passerat 9000 besökare här på bloggen och denna veckan har det verkligen tickat på med besökare här! Helt fantastiskt kul! Att bloggen passerat 9000 besökare måste såklart firas! Jag tänkte ha en liten tävling nu snart framöver och vinsten blir såklart ett armband! Så håll utkik! Det kommer även komma ut på Missis Lo:s Facebook-sida :)
 
Ha en fortsatt skön tisdagskväll!
 
Kram
 
 

Kommentera inlägget här :