Igår åkte Siri...

publicerat i Allmänt;
och jag på en utflykt. Vi hade en mammadotterdag och det var så mysigt så! Tidigt på morgonen ringde klockan och vi fixade iordning oss och gjorde iordning matsäck. Sedan tog vi bilen och drog iväg till Borås där den årliga syfestivalen ägde rum. Nu syr vi inte särskilt mycket men dit kom också sådana som säljer pärlor och annat trevligt för oss smyckespysslare :)
 
Siri är fullt koncentrerad på alla smyckesdelar hos Pagoni :)
 
 
Lycka för en pysslig tjej!
 
Paus med gott fika!
 
Stora bullar fanns på festivalen :)
Bland annat skulle Pagoni dit och vi blev inte besvikna! Så mycket fint och så trevliga, så där rullade pengarna vill jag lova. Jag siktade in mig på läder och lås. Även några andra fina detaljer åkte med i påsen :)
 
 
På ett ställe sålde de material så att du ska kunna tillverka ditt egna kakfat, våningskakfat. Det måste såklart testas :) Så det fick det bli också :) Nu ska jag till loppisar och titta efter gamla kaffefat som kan passa till sedan är det bara att sätta igång.
 
På vägen hem stannade vi till i Jönköping på Charlies årliga rea. Även om det var rea så var det lite för dyrt för min plånbok (kanske inte så konstigt efter allt handlande på syfestivalen ;) ). Sedan avslutade vi dagen med ett besök på McDonalds :) Gott!
 
Idag har jag suttit och fixat ihop tre ugglehalsband. Ugglorna är så fina! De är ca 7 cm stora och har gnistrande ögon. Det fick bli en uggla med blå ögon, en med vita och en med rosa.
 
 
 
Jag har också börjat fixa ihop ett läderarmband. Den här gången blir det ett armband med 4 olika läderremmar varav en är med text.
 
 
Sista pysslet idag blev ett beställningskort. Här har jag målat motivet.
 
 
Känner att jag har en ovälkommen förkylning på gång och det gillas inte!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg, här har den varit toppen!
Kram

Kommentera inlägget här :