Uppdateringen är ...

/ Permalink / 0
under all kritik, men tyvärr så finns inte orken där längre. På kvällarna är jag mer död än levande så det blir att jag sitter där i soffa och dumglor på något dåligt program för att till slut somna där. Visst låter det kul!
 
Förra veckan gjorde jag klart ett armband som min kompis Brittan beställt. Vi får hoppas att det blir bra. Så här blev det ...
 
Enkelt men väldigt snyggt armband i läder.
 
För ett par veckor sedan fick jag ett brev från vårdcentralen. De erbjöd de som fyllt 40, 50 eller 60 att komma på hälsoundersökning plus att även göra en stressundersökning om man vill, den hette något särskilt, kommer tyvärr inte ihåg det nu. I varje fall så tackade jag JA, ingen tvekan. Det ska bli så intressant att se vad det ger för svar. För att vara så trött som jag är hela tiden känns inte normalt, eller... Jag har liksom ingen energi, det finns hur mycket som helst att göra men jag bara orkar inte. Idag, det är ju min lediga dag, så la jag mig igen när barnen gått till skolan och sov, hur normalt är det? Dessutom har jag så svårt att koppla av för tankarna ångar bara på med allt som måste göras och då kan jag inte koppla av för det. Jag känner mig som en enda stor röra... Gnissel och gnäll, jag vet men just nu så känns det så och jag hoppas att ni kan ta det.
 
Hoppas att ni har haft en go och pigg onsdag :)
 
Kram
 
 
 
 
Till top