En dag med...

/ begravning, marsvin, marsvinshonor / Permalink / 1
mycket tårar har det varit idag. Även ett litet djur som Teddy sörjs av oss alla. Vi har haft begravning såklart och Teddy blev begravd i vår minneslund som vi har.
 
Gustav var med och la en fin blomma vid graven.
 
Sedan satt Alva och kollade på blocket efter ett nytt litet svin, kan kännas lite hastigt på. I varje fall, så hittade hon en annons som vi sms:ade på. Det blev inte annat än att vi åkte och tittade på ett nytt litet svin och hem kom vi med en liten plutta :) Lilla Mysan :)
 
Lycklig tjej!
 
Lilla Mysan är tre månader gammal och ursöt! Lite läskigt var det allt att komma hit där det redan fanns två damer varav den ena av dem är väldigt bestämd, men det löser sig.
 
Sötis, Lilla Mysan och Skrutta :)
 
Annars har vi varit i stallet och ridit lite lätt. Gullan fick vaccination igår så vi tog det lugnt. Det var riktigt varmt när vi red, 18 grader, skönt!
 
I morgon ska Siri iväg på fotbollscup i Nässjö. Det ska bli väldigt spännande! Hoppas att vädret inte bli för dåligt bara.
 
I morgon är det också sista dagen på påsklovet. Det är ofta jag funderar på om jag ska jobba med något annat än lärare, men vad sjutton skulle det vara? Har ni något tips? Sista dagen innan lovet slutade inte på bästa sätt och det gör att tankarna börjar snurra igen.
 
Kram
#1 - - mammatillmirakel.blogg.se:

Vilka godbitar! <3

Svar: Ja, de är så mysiga :)
malinlorentzon.se

Till top