Oj, igår...

/ Permalink / 0
var det många som besökte bloggen :) Kul! Idag har Siri varit på fotbollscup i Nässjö där hennes lag kom tvåa. Så duktiga! Hon hade en riktigt bra dag, kanske lite kallt. Ja, för vilken skillnad det var på vädret idag jämfört med igår! Igår 17 grader varmt, idag 5. Brrrrrr!
 
På förmiddagen var det dags för hoppträning för Alva och mig. Det blåste halv storm ute i paddocken, men alla hästarna skötte sig exemplariskt. Vi hade nog sand precis överallt när hoppningen var slut hi,hi. Det knastrade t.om. mellan tänderna. Hoppträningen gick i varje fall superbra. Det är så kul och så har jag en sådan fantastisk häst! Anna är en toppentränare också som verkligen får en att klara det man inte tror att man ska klara. Nu längtar jag tills nästa hoppträning och hoppas att Gullan är ledig då :)
 
Underbara tjejen!
 
I eftermiddag bakade Alva och jag cupcakes. Det var allra första gången och de var så goda!
 
Supergoda!
 
Jag har också hunnit med en promenad med hundarna.
 
Det finns så mycket som luktar så gott :)
 
I morgon börjar jobbet igen... Jag förstår inte vart påsklovet tog vägen. Lovet har varit väldigt bra och jag har kollat mycket på fotokursen som jag skaffade mig. Nu när jag kollat kursen så är jag väldigt sugen på att skaffa ett objektiv till. Jag har två jag funderar på, antingen Canon 70-200/2,8 L IS II USM eller Canon 100/2,8 L IS Macro USM. Tror ärligt talat att det inte blir något av dem, men drömma får man.
 
Ha det gott alla!
 
Kram
Till top