Tanken är väl...

/ Anna Field, Horse Lyx / Permalink / 1
att man ska gynna de lokala affärerna här i stan, men om priset är för högt eller om man inte hittar något, ja då handlar i varje fall jag på nätet eller i någon annan stad. Jag har inte råd att vara snäll och kanske köpa t.ex. skor här i stan för att gynna handlarna. Sorry! Så i förra veckan beställde jag skor till Siri på Zalando. Helt suveränt bra! Vilket utbud! Här finns skor i alla prisklasser. Vi kollade runt och hon hittade till slut ett par tuffa skor, våriga, ja riktigt snygga.
 
 
Började jag dessutom prenumerera på deras nyhetsbrev så fick jag 100kr rabatt. Hur ska det egentligen bli i framtiden? Kommer våra affärer i städerna att överleva? Helst av allt vill jag gynna affärerna här i stan, men hur gör man då när mycket känns så dyrt? Hur tror ni att det kommer att bli?
 
Själv hittade jag en urläcker handväska såhär till våren :)
 
Jag älskar rosa!
 
Ikväll har vi lasttränat Blacky. Han har inte åkt transport sedan i höstas och vi vet ju om att han inte alltid har samma åsikt som oss när det gäller att åka. Det gick hur bra som helst! Vi hade inte breddat transporten utan han följde så duktigt med ändå. Blacky stannade en kortis på lemmen för att sedan snällt följa med in helt och hållet när jag skakade på hinken med godsaker i :) Sedan fick han stå en stund och äta. När han var klar så åkte vi en liten runda :)
Urlastningen gick också bra. Känns superbra!
 
Slickeburken är mumma! Perfekt belöning när han gjort något bra.
 
Duktige Blacky!
 
 
Hoppas ni har det bra i vårsolen!
 
Kram
#1 - - BB:

Jag personligen har svårt för att handla på nätet då jag uppskattar god service och faktiskt vill känna på produkten fysiskt samt få med mig den direkt. Att vara stamkund i vissa butiker där personalen "känner" mig är ett starkt argument för att jag väljer butikerna inne i stan. Visst kan samma produkt vara billigare på nätet men många gånger tillkommer frakt och eventuell returfrakt ifall varan inte passar. Fighten om kunderna är stenhård och då är mervärdena viktiga. Som tur är finns det ett alternativ för oss alla...

Svar: Absolut! Sedan beror det också på var man bor i landet, storstad eller mindre stad. Har man några mil att åka så får man ta med det i beräkningarna också. Ja, fighten är verkligen stenhård.
malinlorentzon.se

Till top