Vilket fantastiskt väder...

/ Cocker Spaniel, Hundar som slåss / Permalink / 0
vi haft idag! Jag har varit hemma med G idag med och ännu har ingen annan insjuknat. Håll tummarna för att det fortsätter så. På förmiddagen kom Johan hem en sväng för jag hade tid för att lämna blod. Känns bra att göra det, både för min egen skull plus att hjälpa andra :)
 
Idag har jag passat på att vara ute mycket i trädgården och njutit av det fina vädret. Lilleman fick en ordentlig borstning. Så skönt att kunna göra detta ute och slippa att få allt håret inne. Ikväll har han också fått sig ett bad. Det var inte tänkt så... När jag var i stallet ikväll ringde Siri, helt förkrossad, "Mamma, hundarna slåss". Jag försökte få henne att lugna sig. Hundar som slåss är väldigt obehagligt. Oftast låter de värre än vad det är men det vet man inte förrän efteråt. Johan var där och försökte dela på dem, men att vara själv och försöka dela på två hundar som slåss, går inte. Då snackar vi om en mindre hundras, Cocker Spaniel. De började bråka pga att katten kom för nära LIllis mat när de skulle äta och Lillis sa ifrån och Ludde kom och la sig i och sedan var det kört. Ludde är rätt skarp till sättet. De har dragit varandra i öronen, men inga bitskador förutom då på stackars Johan som försökte sära på dem. Han fick sig ett litet bett av en tand i handen. Så det blev att åka till Eksjö och där fick han penicillin. Hundarna skäms här hemma och de är väldigt medvetna om att de gjort fel. Nu har de också blivit badade. De var helt slemmiga på öronen, nacken, dessutom var de dyngsura av vatten eftersom Johan slängt det på dem för att få dem att sluta bråka. Nu är de i varje fall rena och fina och luktar gott :)
 
Tänk så osams dessa gossar kan bli...
 
Ridpasset på Gullan gick riktigt bra :) Idag red vi upp till TRK och hem utan bekymmer. Gott!
 
Duktig tjej idag!
 
 
Jag kan inte vara den enda som har två hanhundar som slåss då och då, eller? Ni som har två hundar av samma kön, vad gör ni när de slåss?
 
Ha det bra!
 
Kram
Till top