I morse ...

/ Permalink / 0
tidigt, åkte jag med Ludde till Valla djursjukhus. Att åka med sitt älskade husdjur till ett djursjukhus för t.ex. operation tycker jag är så jobbigt. Tur att Mix Megapols morgonprogram var på radion i bilen så att jag hade lite roligt att lyssna på och skingra tankarna. Väl framme så blev vi inskrivna direkt och jag fick fylla i lite papper. Det tog nog bara fem minuter så fick vi komma med veterinär Björn, en väldigt trevlig och bra veterinär, som förklarade och berättade vad som skulle hända. När papprena var påskriva och allt var klart så tog Björn med sig Ludde och gick före, allt för att det inte skulle bli oroligt eller konstigt för Ludde. Jag själv gick ut till bilen och så fick tårarna komma. Sedan åkte jag hem och raka vägen till jobbet.
 
Dagen gick och vid 14 ringde veterinären Helen Backman från Valla och sa att allt gått bra. Ludde hade vaknat. De hade fått ut massor av sten och grus, det mesta åker på analys och några får vi. Veterinären hade också tagit bort de största polyperna som han hade i urinblåsan och förhoppningsvis får han komma hem i morgon :) Ikväll har det också kommit ett sms från Valla där de berättade om läget för Ludde just då. Han hade ätit, kissat men var väldigt trött och det är inte konstigt eftersom han gått igenom en ganska stor operation. Så vad jag förstår så går allt som det ska.
 
Jag är väldigt glad att jag har honom försäkrad! Annars hade jag aldrig kunnat lösa ut honom eller rättare sagt göra operationen. Då hade det bara funnits en utväg och den utvägen är det inte dags för än! Jag har Ludde försäkrad i Agria och har precis innan sommaren skaffat Agriakortet. Det gör att jag kan betala av den här operationen, mediciner under ett år avgiftsfritt. Det känns lite lättare att dela upp det som ska betalas än att behöva betala allt på en gång. Är det någon som vågar gissa vad Luddes operation kostar (om jag inte har honom försäkrad) ?
 
Nej, nu hoppas jag att allt är lugnt i natt och att han kan få komma hem i morgon. Det är så tomt med bara en hund här hemma. Vi saknar honom massor!
 
Vad vi ska pyssla om vår lille prins när han kommer hem!
 
Kram
Till top