Det blir mycket...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
Skogsbacka nu på bloggen och så även i detta inlägg, så vill man inte läsa så bye, bye :)
 
Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra i helgen om vi skulle sova över eller inte i Skogsbacka. Det är ju lite mer meck nu när vattnet är avstängt och så men vad fasen, ska man ändå åka dit så måste vatten i dunk med och är det inte svinkallt så kan man lika väl stanna kvar :) Så det gjorde vi.
 
I lördags kväll blev granen klädd. Tidigt kanske men väldigt mysigt! I och för sig plastgran, men det är det enda som funkar eftersom vi inte är där och vattnar i veckan. Tänk att våran gamla gran kom till användning igen :) Det blev så  mysigt!
 
 
Det var också smidigt med plastgran eftersom vi var tvungna att vika toppen dubbel för att kunna få plats med stjärnan, pga takhöjden, ha, ha.
 
Senare på kvällen smakade Johan och jag på Blossas årsglögg. Jag tycker att den var riktigt god.
 
Flaskan är fantastiskt fin!
 
Idag på morgonen var det så vackert ute. Frostigt och sådär krispigt! Kall frisk luft. Lite kallt i sovrummet men inte så farligt. Vi har varma sköna täcken så lite svalka är inga problem.
 
En fantastiskt fin söndagsmorgon med strålande solsken!
 
Vacker frost på vackra grässtrån.
 
 
 
Nu har även tredje advent firats i torpet. Nu är det en vecka kvar att arbeta innan det är dags för jullov. Nu behövs det verkligen lite ledigt. Jag har en envis förkylning som inte vill ge med sig. Iofs är det väl inte så konstigt, kanske skulle ta det lite lugnare men jag kör på i samma tempo ändå. Då tar det tid innan det ger med sig.
 
En tur till stallet har det blivit. Guilletta har fått röra på sig. Hon var riktigt pigg och glad idag denna underbara häst. Hon har verkligen fångat mitt hjärta!
 
Tre beställningsarmband har jag också fixat iordning. De ska nu skickas iväg och kommer inte upp på bloggen förrän efter jul.
 
Nej, nu är det dags att sova en stund innan det är dags för att ta tag i måndagen.
 
Ha det gott alla!
 
Kram
Till top