Har ni sett...

publicerat i Allmänt;
"Renées Brygga" på 4:an? Jag kollar på det och tycker att det är riktigt bra men... det finns ett men... Mia Skäringer, vart sjutton tog hon vägen. Jag älskar Mia Skäringer, denna kloka kvinna. "Renées Brygga" är ju precis samma stil som "Mia på Grötö". Detta är ju bara ytterligare en kopia på program, en annan kopia som också finns "Reallitystjärnorna på godset" (har inte sett det) som känns som en kopia av "Stjärnorna på slottet". Nej, nu får de komma på något nytt, eller vad tycker ni? Renée är jättebra men det känns som om de kunde kommit på något nytt till henne...
 
Om någon undrar hur det är med förkylningen så finns den såklart kvar. Håller på att bli beroende av näsdroppar, alvedon och whiskey. Ska snart enta till hostmedicin också för jag har fått en sådan gräslig hosta. Nej, skämtar bara, hostmedicin hoppas jag att jag slipper, beroende har jag inte blivit och jag har inte ens börjat tycka om whiskey men förkylningen är j...igt envis. G stackarn har också börjat hosta och febern, om än inte särskilt hög, är också envist kvar.
 
Något positivt idag är att lite energi har kommit tillbaka så jag har gjort två beställningsarmband. Det är två namnarmband med makraméknytning.
 
 
Visar dem i sin helhet framöver :)
 
Ett nytt VM-guld har det blivit idag! Han är grym Johan Olsson! Sämsta förloraren idag är Cologna som tyckte det var så orättvist att Johan hade fått så tidigt startnummer, ja ,jag säger då det vuxna människa, skärp dig och erkänn att du inte var tillräckligt bra! Tvåan hade startnummer 63 så inte berodde det på startnummret om det gick bra eller dåligt.
 
Nej, nu är det dags att sova! Hoppas att ni har haft en bra onsdag!
 
Kram
 

Kommentera inlägget här :