Idag var det...

/ Permalink / 0
dags för pay and jump på ridklubben. Det gick sisådär, men så är det i ridsporten, ibland går det bra och ibland mindre bra. Det är två individer som ska samspela. Vi tog en omstart och då gick det super, förutom en liten ryttarmiss som gjorde att Blacky stannade på ett hinder, annars bra tempo och han hoppar så fint. Det är bara att kämpa på och som jag sa till Alva, man lär sig alltid något nytt av sina misstag och det är viktigt att komma ihåg. Ta fram det positiva ur det negativa! Deppa ihop och komma igen :)
 
 
Tanken var att jag skulle gå på Sommenbygdens Brukshundklubbs årsmöte idag, men det gick bara inte. Jag var totalt slut efter pay and jumpen så jag landade i soffan och somnade. Nej, jag är fortfarande inte bra från denna hemska förkylning :( Jag är väldigt glad och tacksam för att blivit tillfrågad att vara webmaster för hemsidan fortsättningsvis, så jag tackade naturligtvis ja! Gå gärna in och titta på vad de erbjuder för kurser och vad det anordnas för tävlingar framöver! Klicka här så kommer ni dit :)
 
Idag har G spelat bandymatch mot Skirö. Finns nog ingen sötare liten bandyspelare :)
 
Spännande att få spela match.
 
Laddad kille!
Efter en massa tjat, funderande från min sida så har Alva fått skaffa sig den efterlängtade bloggen :) Den kommer att handla om hästen, smink och mode, ja sådant som intresserar en tonåring. Idag har jag hjälpt henne med att få till en fin header. Kika in där och lämna gärna en kommentar :) Det skulle hon gilla :) Kilcka här så kommer ni dit.
 
Hoppas ni har haft en bra helg! I morgon ska jag kurera mig.
 
Kram
Till top