Än så länge ...

/ Permalink / 0
har 2015 börjat lugnt. Tack och lov :) Inte ens några armband har det blivit trots att tiden funnits. Därför tänkte jag bjuda på en av de julklappar jag fixade iordning. Det är ett läderarmband som skulle pryda en pappas handled. På armbandet står dotterns namn.
 
 Låset var i den tuffare stilen, tror att det passade pappan i smaken :)
 
Nej, jag får väl ta tag i pysslandet igen ... Idag fick jag också höra från en annan julklappsbeställare att hon som fick presenten blev så glad för armbandet. Känns så kul att det jag gör kan glädja andra :)
 
Idag var det dags för 2015 års första hoppträning för Anna. Hoppningen gick riktigt bra och Alva börjar och vågar få bra fart på Blacky. Hon har själv kommit fram till det att farten måste finnas om det ska hoppas högre hinder. Förståndigt och jag låter henne ta det i sin takt, det brukar bli bra då :)
 
Tjohoo vad det går :)
 
I morgon går vi in på jobbstartsvecka. Hur sjutton nu det ska gå när vi vänt på dygnet ha, ha. Det brukar ju rätta till sig efter ett tag så det gör det väl den här gången också. Från det att jag börjar jobba på torsdag så är det ju bara 4 1/2 vecka kvar till sportlovet :)
 
Jag har en liten fråga till er... Hur gammal anser ni att man bör vara då man får skaffa sig en blogg? Jag har en här hemma som gärna vill ... Jag vill gärna ha era åsikter/råd så lämna dem gärna i kommentarsfältet här nedanför...
 
Ha en trevlig söndagskväll!
 
Kram
 
Till top