En dag...

full av aktiviteter har det varit idag :) I vanliga fall brukar jag ta morgonfodring i stallet men idag tog jag sovmorgon och den var underbar! Så dagen började lugnt :) Eftersom jag inte hade morgonfodringen så passade jag på att åka upp till Bredstorp och titta på G när han var på skridskoskola. Oj, vad duktig han är! De åkte hinderbana och spelade match och kameran hade jag med mig :)
 
Heja! Full fart framåt!
 
Så duktig!
 
Lycklig kille :)
När jag kom hem så ville Siri göra sitt recept som hon hade, pannkakor med nutella :) Så det fick det bli och receptet kommer här :)
 
Pannkakor med nutella
Det här behöver du:
 
2 1/2 dl vetemjöl
1 nypa salt
6 dl mjölk
3 ägg
2 msk nutella
 
Blanda mjöl och salt i en hög skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll sedan i resten av mjölken. Tillsätt äggen och till sist nutellan (jag tog 2 ordentliga matskedar (ej måttet) med nutella). Grädda sedan pannkakssmeten som vanligt :)
 
 Nutella pannkakor, ett litet onyttigt lördagsmellanmål :)
 
När vi åt dem hade vi endast lite strösocker på men vi tror att det skulle smaka väldigt gott med lite vaniljglass till.
 
I eftermiddag var det dags för hoppträning för Alva och Blacky för Anna. Det var en riktigt bra träning! Träningen gick riktigt bra, tills slutet då de fick några små problem men som Anna sa, angenäma problem :)
 
 
Vad har ni haft för er denna lördag?
 
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
 
Kram
 

Kommentera här: