Idag har...

/ Permalink / 0
Alva skrivit upp för grönt-kort på TRK, det är det kortet du måste ha för att få tävla din ponny/häst då du fyllt 14. Nu fyller hon inte 14 förrän nästa år men du får ta kortet fr.o.m. det år du fyller 13 så nu var det dags. Vi vet ännu inte hur det har gått, men hoppas på det bästa, för det skulle vara så skönt att ha det avklarat.

Eftersom Alva haft fullt upp med det idag så fick jag äran att rida Blacky. Det kändes att han har börjat komma igång riktigt bra igen efter det sporadiska ridandet som blev över julen. Idag var han jättefin och mjuk, toppen! 



Längtan efter en egen häst blir ju inte mindre när jag rider honom. Inte för att det är tråkigt att rida honom, det är det inte, han är jätterolig att rida. Jag känner mig bara lite stor ibland på honom och rider väldigt lugnt och försiktigt. Jag skulle vilja träna ett riktigt hårt dressyrpass och själv kunna utvecklas, varför inte kunna ta några små språng någon gång. Shit, det skulle vara så kul! Min tid kanske kommer, fast innerst inne är jag väldigt tveksam. Så jag får njuta av Blackys och mina små mysiga träningspass så länge och det är inte så bara :) 

Hoppas ni har haft en bra lördag! Hoppas ni inte blåser bort :) 

Kram 


Till top