Idag startar ...

Inredning / Permalink / 1
lärarna vårterminen och jag börjar med ledig dag :) Skönt! Igår hade jag en dag som var full av energi. De dagarna finns men tyvärr är de få så det gäller att passa på då de kommer :) Jag skjutsade Alva till "Grönt-kort-kursen" på ridklubben, därefter ner till vårt stall för mockning och fix. Gjorde lite extra i stallet igår pga sjukdom osv så sammanlagt mockade jag 4 boxar. Det kändes efteråt, i kroppen :) Det känns så bra att kunna hjälpa till när det blir körigt för andra :) Efter stallet så åkte jag hem, tog lite fika och pustade en stund. Sedan åkte jag tillbaka till stallet igen, dags för Blacky att "röra på magen" :) Jag passade på att ta det i samband med att jag skulle hämta Alva. När Blacky sprang runt i manegen så kom Alva in. Då var han bara för söt, för när Alva kom in så blev han så glad! Han stannade och travade genast till henne :) Lille plutten, han är så go´!
 
Senare på eftermiddagen fick jag ett ryck och städade bort julen. Så skönt!!! Upp med andra gardiner, bort med varenda tomte :) Det gick undan vill jag lova, så hundar och ungar fick hålla sig undan ha, ha.
 
Tycker det är så skönt att få bort julpyntet. Nu är vi på väg mot våren!
 
Alvas nya gardiner. Den är verkligen superfin!
 
Idag har julstädandet fortsatt. Alla julspår på övervåningen är borta, prinsess- och Spidermangardinerna är på plats i Siri och Gustavs rum.
 
Snart ska jag ta tag i arbetet inför i morgon. Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu och många tankar... Vi får se vad 2015 har att erbjuda.
 
Kram
 
 
 
#1 - - Camulla:

Hej så fina hästgardiner :-) letar efter gardiner med hästar till min Alva men hittar inga, vart hittade du gardinen? Mvh camilla.danielson@gmail.com

Svar: Tack! Det är inte lätt att hitta fina hästgardiner. Vi hade turen att hitta ett här i stan i en affär som heter Moa´s tyger. MVH
Malin
malinlorentzon.se

Till top