Ledig dag ...

publicerat i Allmänt;
idag då. Skönt! Idag har Blacky fått sina vaccinationer, ja jag vaccinerar också mot botulism. Hur gör ni som har häst? Själv är jag försiktighetsnisse nr 1 och vill vara på säkra sidan. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om han skulle få den sjukdomen bara för att jag inte vaccinerat. Det är ju inte längesedan det strök med flertalet hästar i Skåne pga botulism. Jag pratade med veterinären om botulism idag och han sa, att får hästen botulism så finns det inget att göra, då är det kört. Får hästar ensilaget av det torrare slaget så är risken minimal för botulism medan det är tvärtom med det blötare. Botulism kan hästar få pga att det kommit med något dött djur eller del av dött djur i ensilagebalen och det är farligare om det döda djuret ligger i den blöta balen än den torrare. Äckligt det där...
 
Igår levererade jag ett beställningskort. Det var ett tag sedan jag gjorde något men det var lika kul som alltid :) Beställaren blev nöjd och glad så det får vi hoppas att födelsedagsbarnet blir också :) Så här blev det:
 
 
Insidan på kortet.
 
Eftersom Blacky fått vaccination idag så blir det vila för hans del. Stallet gjorde jag klart i förmiddags så kvällen är helt fri. Vem vet, bilen kanske åker en sväng till stallet igen :)
 
Ha det bra!
 
Kram
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av coffeeandcupcake.blogg.se:

Så fint kort :)

Jag har en veckans blogg tävling uppe om du är intresserad :) Annars ber jag om ursäkt för kommentaren :)

Svar: Tack Ida! Jag har varit en sväng på din blogg :) Jättetrevlig blogg som jag gärna besöker igen :)MVH
Malin
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :