Lycka i en...

/ Permalink / 1
liten ask, tänk det skulle vara något. Tänk att ta fram asken när det känns skit, ta lite lycka och må lite bättre. Det kanske skulle vara något. Om det var så hade jag samlat ihop lite lycka igår från hoppträningen. Det gick så bra och att se sin dotter med ett leende på läpparna under träningen är så underbart! I ett sådant läge skulle man kunna samla på sig lite lycka :) För jag vill lova er, att det går inte alltid bra, det är ett riktigt slit att träna sin häst. Fast det är fruktansvärt kul! Fast jag tror nog ändå inte att det skulle vara något att ha den där asken med lycka egentligen. Att känna lyckan ska man göra där och då den kommer :) Det är då det känns sådär fantastiskt bra!
 
Ja, hoppträningen gick riktigt bra igår. Tord tycker att Blacky hade blivit så fin sedan sist. På träningen var bl.a. plastmattan som föreställer muren med och den låg på marken efter ett hinder, ett kon/pil-hinder och ett smalhinder och det är smalt. Detta fixade de utan problem :)
 
 
 
Nöjd ponny och ryttare efter träningen :)
 
Jag är så glad att vi har så bra hopptränare som Tord Westergren och Anna Liedholm. De är verkligen toppen och har hjälpt Alva och Blacky!
 
Denna veckan bestod av bara 2 arbetsdagar och det var verkligen skönt att börja lite lugnt. Idag firade vi att det var fredag med semlor. Det var gott och riktigt onyttigt! Precis som det ska vara :)
 
Det var inte sista semlan vill jag lova, men jag köper nog den mindre sorten nästa gång. Då kan jag äta den med gott samvetet :)
 
Avslutar dagens blogginlägg med dagens snackis, barnkanalens sång till deras program "Bacillakuten". Enligt en del föräldrar är det hemskt... Vad tycker ni? Ha, ha jag tycker den är så bra :)
 
 
 
 Ha en trevlig fredagskväll!
 
Kram
 
#1 - - olivias | mode, foto & vardag:

åh semlor, mumma!

Svar: Mmm, det är väldigt gott :)
malinlorentzon.se

Till top