Tonight, I´m ...

/ Permalink / 0
a couch potato! (något vi pratade om på engelskan i skolan idag och jag lovade barnen att jag skulle vara en ikväll) Ja, det har jag verkligen varit. Landade i soffan och det blev tacomys med resten av familjen. Sedan tog det inte lång stund förrän jag somnade med Missan på magen :) Nu har jag kvicknat till igen så nu blev det ett litet inlägg här på bloggen.
 
I går var första dressyrpasset för Alva och Blacky för Inger Axelsson, en toppentränare som kommer till TRK varannan vecka. Oj, vad hon har hjälpt Alva med Blacky. Det har verkligen gått framåt. Efter lektionen sa Alva, "Vet inte riktigt vad jag ska satsa på dressyr eller hoppning? Det är ju så kul med dressyr med." Herregud, trodde mina öron skulle falla av, inte trodde jag att Alva tyckte att dressyr var så kul. Det är helt och hållet Ingers förtjänst. Hon har verkligen lyft Alva.
 

Lite från dressyrträningen.
 
I morgon väntar sovmorgon :) Ska bli riktigt skönt. På eftermiddagen är det kalasdax för G, Alva ska hoppträna för Anna och Siri och jag ska nog ta och baka något. Hon tycker det är jättekul med "myTaste.se" och jag håller med, så nu måste vi komma med något nytt recept :)
 
Ha det gott!
 
Natti, natti.
Kram
 
Till top