Det har...

/ Cocker Spaniel, Magnus Härenstam, Morsning & Goodbye, Utebur / Permalink / 0
ju varit riktigt läsarväder de här dagarna som varit så nu har jag läst ut Magnus Härenstams bok "Morsning & Goodbye". För den som inte vet så är det en biografi om honom. Den var riktigt bra! Riktigt intressant och jag rekommenderar den verkligen! Sverige har verkligen förlorat ett toppenskådis och lyckos dem som hann se hans föreställning "Morsning & Goodbye", den hade jag också velat se... Han gick bort alldeles för tidigt, 73 år är inte gammalt på något sätt...
 
Har ni inte läst boken så läs den!
 
Som ni kanske vet vid det här laget så har jag två Cocker Spaniels, Ludde och Lilleman. Ludde är äldst, jag ställer inte ut honom längre, han älskar att bada på sommaren så idag åkte maskinen fram och det mesta av pälsen åkte av. Det har för min del tagit emot länge att göra så, vill ju att han ska se ut som en Cocker, men det gör han fortfarande med sina gosiga öron :) Lilleman däremot får behålla sin päls. Skulle vara kul att ställa honom framöver igen.
 
Han verkade så nöjd och glad efteråt :) Visst blev han fin!
 
Nu kan Ludde bada precis hur mycket han vill i sommar och jag lovar, kommer vi nära en sjö så kommer han att hoppa i så snart tillfälle ges :)
 
Buren som vi köpt till kaninerna är köpt på Granngården, beställningsvara. Idag hjälpte Siri mig att dela av buren på mitten med ett kompostgaller. Trollduva och Calippo ska inte ha för roligt... Sedan blev det premiär för dem i buren. Kanonbra! De sniffade på varandra genom gallret. Studsade runt, käkade gräs och hade det allmänt bra :)
 
Calippo tvättar pälsen.
 
Trollduva är sällskaplig och vill gärna hälsa :)
 
I morgon är det ännu en dag med simskola för G. Det verkar gå bra, enligt honom och jag tycker det ska bli riktigt skönt när han lärt sig simma.
 
Hoppas allt varit bra hos er! Ta hand om varandra!
 
Kram
Till top