Fingrarna är...

/ Permalink / 0
fulla med lim, men vad gör det när jag fått beställning på armband till studenten. Då får jag ta det. Nu är armbandet klart och det blev riktigt bra. Bilder kommer framöver :)
 
Idag var jag tidigt i stallet på morgonen. Jag har inte ridit Gullan på över en vecka pga att hennes kota på vänster bak har varit svullen och varm. Nu är det mycket bättre så vi tog en liten skrittur. Helt sagolikt underbart var det! Man blir ju knäpp av att inte rida ha,ha. Så nu är ordningen återställd. Nu gäller det att ta det lugnt med henne så att hon inte blir svullen igen.
 
Siri har spelat match i Jönköping idag. Alva hängde på mycket pga att de skulle shoppa på A6 efteråt :) Matchen gick i varje fall väldigt bra och de vann med 6-1! Gustav och jag har haft det mysigt! Vi tog en sväng på stan för idag var det karneval med blivande studenter. Världens ös, precis som det ska va och vi stod på en väldigt bra plats då Gustav fick godis av dem när de gick förbi :) Tänk om det varit karneval när jag tog studenten! Hade varit grymt kul!!!
 
 
Hoppas ni också haft en bra lördag!
 
Kram
Till top