Idag gjorde...

/ Bergs slussar, Linköping, Vreta kloster, slussar / Permalink / 0
vi en sådan mysig utflykt med eleverna i klassen. Vi åkte till Bergs Slussar utanför Linköping. När vi kom dit hade vi sådan tur att en av de stora kanalbåtarna skulle slussas, så eleverna fick se slussning plus broöppning. Så spännande!
 
 
Jag själv tycker slussar är väldigt skrämmande. Det är nog både höjden och allt vatten och de otäcka tankarna på vad som skulle hända om man trillade i som gör mig rädd. Trots rädslan så var detta en kanondag och jag rekommenderar er verkligen att ta en sväng dit! Där finns också väldigt god glass att köpa :)
 
Idag hände en annan stor sak. G fick gå hem själv från fritids! Jag mötte upp honom när han kom till vår gata. Jag har gjort så med tjejerna också då de började gå hem själva. Han var så stolt och lycklig när han kom gåendes. Han hade ett stort leende på läpparna att de som mötte honom inte kunde göra annat än le tillbaka.
 
Stolt kille!
 
Något som är så tråkigt är att Gullan fortfarande är svullen och varm i vänster bakkota. Nu blir det snart en sväng till veterinären så att hon kan få hjälp. Så trist för nu kommer ju snart min semester och då hade jag haft all tid, nästan, att kunna rida.
 
Fina Gullan!
 
Älskas massor av oss båda :)
 
Hoppas ni har haft en go måndag!
 
Kram
Till top