Oj, vilken helg...

/ Permalink / 0
det har varit! Så bra på alla sätt och vis samtidigt mitt i glädjen väldigt sorglig. Jag tänker då bl.a. på Lisa Holm som försvann och som till slut hittades mördad. Jag ryser av obehag när jag tänker på vad som kan ha hänt. Varför ville de henne ont? Hon hade hela livet framför sig! Stackars föräldrar! Det är så fruktansvärt! Här i vår lilla stad mördades en man igår, och utanför Stockholm sprängdes en bil där bl.a. en liten flicka på 4 år dog, så fruktansvärt! Det är så mycket sorgligt som hänt att det är svårt att ta in. Vart är världen på väg?
 
Mitt i allt detta fruktansvärda hände roliga saker också, Prinsen fick sin Sofia i lördags och bröllopet var så fantastiskt fint! Ja, jag så bröllopet och ja, jag gillar kungahuset :) Musiken var riktigt bra, helt klart bäst var Molly Sandén och Danny Saucedo, när de sjöng på festen efteråt. Oj, vilken vacker sång det var!
 
I går var vi på "Hönsbytardagen i Österbymo".
 
Möttes av denna skylten på Hönsbytardagen. Riktigt bra!
 
Vi träffade min bror med familj där och vi hade det riktigt mysigt och fikade ihop. Tanken var att vi INTE skulle köpa med oss något djur hem... Jag hade sagt det flera gånger hemma innan vi åkte. Ja, hur gick det med det... Inget bra... för hem följde det med en liten kaninkille som nu kallas Calippo. Siri föll som en fura för denna underbara lilla varelse och jag, jag sa först nej, men efter bedjande blick från Siri, hon lovade att betala allt själv och sköta honom själv, så sa jag ok då. Enda kravet var att hon fick ringa hem och förbereda sin pappa hi, hi.
 
Så söt, kritvit, superlen och blå ögon.
 
Kvällsmys, Calippo är så snäll och mysig!
 
Lite skolavslutning har vi också hunnit med och jag är så glad för jag hann se en del av tjejernas avslutning och hela G:s avslutning. Jag jobbar som lärare och hade avslutning med mina elever i en annan kyrka, så att jag hann se mina barn betyder oerhört mycket. En lycka för mig!
 
Foton från avslutningsdagen på mina underbara barn! Det bästa jag har!
 
 
 
 
Nej, nu är det dags att ladda för en sista arbetsdag innan det är dags för semester. Känns inte ett dugg jobbigt att gå dit i morgon :)
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram
 
Till top