Tänk, det ...

/ Permalink / 0
som var tänkt skulle funka, funkade inte. I förrgår släppte vi ihop Gullan och Blacky. Gullan brunstade men Blacky fattade ingenting av detta, hur mycket Gullan än åmade sig... tills idag! Jag åkte ut till stallet på förmiddagen och träffade då Rebecka, en tjej som har häst i stallet, Charmen. "De håller på för fullt där ute" sa hon. Jag sprang ut på baksidan o ja, det var ingen tvekan... Kunde passat bra som undervisningstillfälle hur föl blir till, för det var inga tafatta försök han gjorde, snuskfisen Blacky, utan han fixade det om jag nu säger så. Jag in, hämta grimskaft och hämtade in honom. Detta funkar inte, att ha Blacky och Gullan ihop, som ni kan förstå. Det ordnade sig i varje fall så bra till slut att Blacky nu går ihop med Rebeckas fjording och två andra ponnysar. Ihopsläppet där gick superbra! Så skönt!
 
Mojje, Hajen, Charmen och Blacky.
 
Blacky och Charmen
 
I kväll har det varit sommarfest i klassen som jag jobbar i. Det var trevligt och jag och min kollega fick var sin så fin present, en stor kruka med färska kryddor! Luktade helt ljuvligt!
 
Krukan innehöll Olivört och Citrontimjan.
 
Detta är sista året som jag jobbar med denna klassen. Nästa år väntar nya utmaningar :) Jag ska jobba som resurs i två stycken ettor. Det ska bli spännande och väldigt roligt! Kommer dock sakna klassen jag jobbat i såklart, men vi dyker väl på varandra på skolan :)
 
Hoppas nu att denna blåst kan ge med sig! Jag vill ha värme och sol!
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
 
Kram
Till top