En riktigt bra...

/ Permalink / 0
onsdag är på väg mot sitt slut. Idag har jag gått en riktigt lång promenad med Lilleman och Ludde. Så skönt!
 
Mysigt!
 
Vi såg även svanparet som håller till i Svartån. Det ska bli spännande nu i vår och se om de får några ungar och hur många det blir i år.
 
 
Rolig App det där :)  Det blev en promenad på 6,53 km :) Kanske kunde gått snabbare men ni får tänka på att det blir en del kisspauser för pojkarna :)
 
När vi väl var hemma var det dags för kaffe och soffhäng. Ludde var inte sen med att hänga på myset i soffan. Han la sig där han brukar ligga när jag sitter i soffan, tätt tryckt mot min rumpa :)
 
 
Nu såhär på våren kommer fotosuget igång igen. Nu är det snart dags för fototävlingen här i stan igen och igår satt jag och gick igenom de foton jag ska skicka in. Vi får väl se om jag kommer med. Jag har också spanat på ett nytt objektiv. Det objektivet har jag iofs spanat på i ca 5 års tid, det kostar ju en del så därför har det inte blivit av att jag köpt det. Idag har jag däremot köpt en fotokurs. Det finns en superduktig tjej, Emelie Ohlsson, som har fotokurser på nätet, inte svindyra utan helt ok pris. Ni kan läsa om henne här. Så är ni sugna på att lära er mer om foto, kika in där! Jag har alltid varit sugen på att lära mig att fota i motljus. Många får till så fina foton, så nu känner jag att det är dags att jag lär mig det :) Så det handlar kursen bland annat om.
 
Nej, nu är det dags för invägning i "Biggest Loser" :)
 
Ha det gott alla!
 
Kram
 
 
Till top