I eftermiddags ...

/ Permalink / 0
skrev jag klart bedömningarna jag hade att skriva. Det är första gången sedan jag blev utbränd som jag skrev bedömningar igen och det gick så bra. Känns att jag har koll på juvelerna i klassen. För det mesta känns det att jag är på rätt väg sedan utbrändheten men sedan blir jag påmind om att jag inte är så stark som jag tror. En sådan påminnelse fick jag på jobbet i veckan som var och det är skrämmande hur det sitter kvar i mig och hur kroppen reagerar...
 
Idag tog jag en sväng till Granngården och köpte hundarna en ny hundsäng. Tyckte de behövde något nytt att mysa i på nerevåningen. Halva priset är inte fel :)
 
Fina grabbar i ny säng :)
 
Igår hade jag Gullan och hon var så fin! Så fantastiskt kul att få ansvara och rida denna häst! Det betyder sååå mycket för mig! Alva hoppade upp en sväng också och det var inga problem! Hon såg inte alls liten ut på henne. Skrämmande att hon är så stor! Alva tog sedan några kort på mig och Gullan när vi ridit klart och jag bara måste skaffa mig en ny hjälm! Herregud, den är så ful! Ni anar inte! Ser ut som en svamp på huvudet ha, ha. Tänker inte lägga upp något sådant kort! Så det får väl bli en sväng till Sharpman framöver :) Nya ridbyxor behöver jag också. Det räcker inte med bara ett par nu när jag ska rida lite oftare.
 
Puss på dig fantastiska häst!
 
Jag behöver lite råd från er... Jag funderar på att skaffa mig en KitchenAid, ni vet en sådan där hushållmaskin. Det finns ju hur många fina färger som helst! De jag ahr kikat på är ljusrosa, pärlemorvit, pistage, röd... Vad har ni för favoritfärg? Här kan ni kolla vilka färger som finns och hur de ser ut :)
 
Nu ska vi snart kolla på melodifestivalen andra chansen. Undrar vilka som går vidare???
 
Ha en mysig lördagskväll!
Kram
 
 
 
Till top