I torsdags kväll...

/ Permalink / 0
hopptränade Alva för Tord och det var riktigt bra! Hon hoppade bana på 90 cm, första gången på hans träning :) I morgon är det dags för Pay and jump på TRK och där ska de starta i 90 cm för första gången. Ska bli spännande!
 
På torsdagskvällen fick jag höra att det ev ska vara KM på klubben för "Old boys and Old girls" och då ska man hoppa bana på 50-60 cm. Vi var några där som peppade varandra att vara med . Så på torsdagskvällen, sent, anmälde jag mig till nästa hoppträning för Anna. Herregud, vad hände! Ska jag vara med på KM:et (om jag får låna Gullan då) så måste jag träna! Det är så längesedan jag hoppade och sist jag skulle göra det var jag lipfärdig!
 
Idag hängde jag med ett par tjejer, Lovisa och Martina, från stallet upp till manegen för Martina skulle hoppa Lovisas häst. Jag måste ju hoppa något innan Annas träning så jag passade på idag. Det gick kanon! Vi hoppade hinder på 60 cm :) Det bästa var att jag inte kände mig rädd! Det var så kul!
 
Som sagt idag så gjorde Gullan och jag vår hopp-premiär! Det verkade som om hon tyckte det var väldigt roligt :)
 
Gullan är en fantastisk häst!
 
Idag har jag känt mig sådär löjligt glad igen :) Hästar får en att må så bra!
 
Jag ska köpa nya ridbyxor, vet ni något annat märke än Pikeur som har ridbyxor med extralånga ben? Jag har ju så långa ben och det är så surt när ridbrallorna slutar mitt på vaden. Tips tages tacksamt emot :)
 
Kram och ha en skön lördagskväll!
Till top