Vilken fantastiskt...

publicerat i Allmänt;
skön lördag vi haft! Vädret har visat sig från sin bästa sida :) Dagen började med morgonfodring och utsläpp av alla hästar i stallet. Det är aldrig tråkigt! Jag blir alltid så välkomnad av alla när jag kommer in i stallet. Det är så mysigt!
 
Därefter blev det till att susa hem, dricka kaffe, fixa iordning sig för att gå på Tranås årliga fototävling. Det är så kul att se alla fina foton som ställs ut. I år var det över 500 foton som skickats in varav 210 blev utvalda till tävlingen. Av de 210 var tre mina :) Vi var 81 fotografer som ställde ut fotografier. Jag hade ingen aning om vilka foton som valts ut när jag gick dit idag, så det var med spänning jag gick omkring och kollade :) De foton som juryn valt ut var dessa:
 
 
 
Lilla Ebba hade jag med förra året också, då inte så snorig och smutsig som här :)
 
Det som var lite tråkigt med årets fototävling var att utskrifterna inte var bra. De svartvita fotona var prickiga och monteringen var knöligt gjord. Riktigt synd! Det måste bli bättre!
 
I morgon blir en spännande dag! Det är dags för min och Gullans första hoppträning. Det är några år sedan jag hoppade så vi får se hur det går. Kul ska det bli i varje fall!
 
Kram, kram
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helena:

Kul att få veta vilka bilder som var dina! Den svartvita lade jag märke till på utställningen. Fin stämning och bra ljus! Men det är verkligen trist att monteringarna var så dåliga. På en massa ställen fanns reklam om att de var framkallade på något bra fotopapper - kändes inte värst trovärdigt när helhelstbilden är dåligt framkallade bilder. Mina änder var både buckliga och med en färgton som jag inte känner igen från tidigare framkallning av samma bild.

Svar: Tack! Ja, det var verkligen synd att det blev så med montering och framkallning. Vi får hoppas att det blir bättre till nästa år.
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Mikaela:

Vilka fina bilder :)

Svar: Tack! :)
Malin Lorentzon

3:e kommentar, skriven , av Robex Lundgren:

söt

Svar: Tack :)
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :