Vilken helg vi har haft...

/ Permalink / 0
Helt makalöst, fantastiskt bra! I fredags eftermiddag drog vi till Göteborg för igår stod GHS, Götgorgs Horse Show, på schemat. Vi bodde på hotell Scandic Opalen, kanonbra och nära Skandinavium. Perfekt! Rummen var fina, frukosten bra.
 
Utsikten! Skandinavium och Gothia Towers.
 
Supersköna sängar!
 
Vi är supernöjda och kommer bo där nästa år igen :) Ja, vi åker nästa år igen. Då är det 40-årsjubileeum och världscupfinaler. Det går ju inte att missa :)
 
På kvällen tog vi en sväng på avenyn och avslutade med att äta en mycket god pizza på Heden.
 
Det blev en grekisk pizza.
 
Lördagen bjöd på shopping på mässan och en massa fina ritter. På programmet under dagen stod KRAFFT Young rider cup - final, GP-ponnyn final, Show - Flyinges frihetsdressyr med Bo Jenå, Agility, Mounted Games, Fyrspannsmatch. Samtidigt som detta var så skulle vi passa på att gå på mässan och shoppa... Tycker vi fick ihop det bra.
 
På mässan kom Nellie Berntsson för att skriva autografer. Det blev att köa en liten stund sedan fick Alva träffa henne :)
 
Alva fick sin bok om Nellie signerad :)
 
Lycklig att få träffa sin idol!
 
GP Ponnyn firade 25-årsjubileeum i år och då bjöd de på tårta.
 
Mums!
 
Jag hade tänkt shoppa nya ridbyxor och lite andra kläder men det var MASSOR av folk och då lägger jag ner. Jag får ta en sväng till Hööks, Charlies eller Sharpman istället. Istället köpte jag bl.a. Pether Marknes bok en annan bok som tar upp en massa övningar med bommar. Perfekt för mig som inte är så kunnig :)
 
Få se vad jag kan lära mig :)
 
Kvällen bjöd först på Grand Prix Kür. De är fantastiskt duktiga, hästar och ryttare. Jag blir alltid lika imponerad för det de gör är mycket svårt.
 
Patrik Kittel bjöd på en jättefin ritt på sin Toy Story.
 
Sist på kvällen bjöds det på internationell hoppning, Gothenburg Trophy. Det visade sig att bli den bästa avslutningen jag varit med om!
 
Alltid kul att se när ryttarna går banan.
 
Det visade sig vara en ganska svår bana där bara 6 ryttare gick till omhoppning. Däribland Peder Fredricson med sin häst H&M All In. Han startade sist av alla. När han startade skrek några småtjejer "Heja Peder" och hela arenan väste sscchhhhhhhh åt dem. Det blev knäpp tyst. Varje hinder han hoppade, hoppade publiken också kändes det som, alla satt och tog i de med. Man visste knappt vart man skulle ta vägen, så spännande var det. När han hoppat näst sista hindret klappade någon till och publiken började låta lite varpå alla sa schhhhhhh igen. Sedan gasade Peder till sista hindret som var precis framför oss och vi ser hur de seglar över hindret och klarar det och vi alla bara reser oss upp och skriker rakt ut av och applåderar av lycka. Vilken stämning! Det går inte att beskriva. Jag bara rös i hela kroppen. Att få vara med om detta är helt fantastiskt! Prisutdelningen gick inte av för hackor den heller vill jag lova!
 
Peder Fredicson med H&M All In!
 
Nu ikväll när vi kommit hem var jag tvungen att ta en sväng till vår prins. Han hade det så bra och har blivit väl omhändertagen av Lovisa i stallet. Tack snälla för hjälpen!
 
Vår prins!
 
Ett superduper jättetack till världens bästa föräldrar, Lillemor och Bengt, som tagit hand om våra övriga djur och sovit i vårt hus nu när vi var borta. Plus att det var så fint när vi kom hem, det är helt underbart! Vi bokar upp er till nästa år igen, sista helgen mars!
 
Denna helgen kommer jag leva på länge!
Hoppas att ni också haft en bra helg!
 
(Alla foton är tagna med min Iphone, så kvalitén är som den är)
Kram
Till top