05.20 ringde...

/ Fotografering, Grankärrs Gränsryttare, Hästfotografering, Lätt C, Lätt D, hästhoppning / Permalink / 0
klockan i morse. Dags för lokal hopptävling igen och nu gick färden till Grankärr. Tävlingen startade redan kl. 08.00! Det hade regnat hela natten och snöat så banan var nästan som en pool... Trots det så var underlaget helt ok. Alva startade i Lätt D clear round och Lätt C. Alva var lite orolig i början hur Blacky skulle reagera på allt vatten, men det var inga problem.
 
 En jättefin runda i Lätt D!
 
Sedan var det dags att gå banan för Lätt C. Det fick Alva fixa själv, jag fick ta Blacky och promenera med honom.
 
 Ja, jag gapar igen hi, hi och det bjuder jag på. Riktigt kul är det att höra funktionären i Grankärr som hejar på Alva. Denna person är alltid så väldigt trevlig på deras tävlingar! Vet tyvärr inte vad hon heter, men har rosa lugg :)
 
Det blev ett litet retligt stopp, trots det så vann hon Lätt C! Det blev prisutdelning och ärevarv med en morsa vid staketet som var "stolt som en tupp" såklart :)
 
Prisutdelning :)
 
Taggad för ärevarv :)
 
 
 Höll på att missa att filma ärevarvet... Tack Siri för att du påminde mig!
 
Smutsig och blöt men väldigt lycklig!
 
Så lycklig!
 
När vi kommit hem och fixat iordning allt med Blacky så åkte vi till TRK och tittade på dressyrtävlingarna. Fina hästar och fina ritter! Fotade lite :)
 
Alex och Mercedes, vinst på 69,714% i Lätt A:3.
 
A-K och Uro, vinst med 72,660% i Medelsvår C:1.
 
Alex och Mercedes, 3:a på 63,723% i Medelsvår C:1.
 
A-K och Uro, 3:a på 66,279% i Medelsvår B:2.
 
Prisutdelning :)
 
Ja, idag har det varit en dag fullspäckad av hästar :) Jag kommer somna ovaggad ikväll. I morgon väntar bl.a. en spännande fotbollsmatch! Siri spelar mot Taberg och jag ska dit och hejja. Tror inte jag kommer kunna vara tyst, eller vad tror ni :) 
 
Ha det gott!
 
Kram
 
 
Till top