Oj, vad länge sedan...

/ Permalink / 0
det var jag skrev här. I varje fall rullar allt på som vanligt. Veckan är iofs lite annorlunda eftersom jag tagit ledigt måndag och tisdag, Så skönt! Att bara vara, sova middag, gå ut och gå långpromenad med Lilleman och Ludde utan att vara stressad och tänka på allt som ska göras. Detta behövde jag!
 
I fredags var jag med Alvas klass till Göteborg. Det var besök på Universuem och sedan Liseberg såklart. Det var en toppendag, blåste lite kallt men inget regn.
 
Vacker orm.
 
Nemo :)
 
Som är en clownfisk. Så vacker! Svårt att få med de skarpa färgerna med mobilen.
 
Vacker fågel.
 
Vi mammor roade oss med att bl.a. åka Flum ride.
 
Kvällsvy :)
 
Barnen kunde åka hur mycket som helst för det var inga köer. Jag åkte också massor :) Den nya "Mechanica" åkte jag inte, däremot "Helix" och "Balder" så många gånger att jag tappade räkningen.
 
Ikväll har jag varit med på min första dressyrträning och det var så kul! Det gick faktiskt riktigt bra och min tränare tyckte att Gullan och jag passade så bra ihop. Blev precis varm i hjärtat när hon sa det, för det är exakt den känslan jag också har. Jag är så tacksam att Gullans ägare Johnny gett mig förtroendet att hjälpa till med henne! Jag är världens lyckligaste och grymt tacksam!
 
Du har fångat mitt hjärta!
 
Vi får väl se om jag tar mig ur sängen i morgon bitti... Tror jag kommer ha en grym träningsvärk. Underbart!
 
Kram
 
Till top