Så där ja...

publicerat i Allmänt;
då var hoppdebuten på Gullan gjord :) Funderade på hur många år sedan det var jag hopptävlade på "Pay and jump" på klubben... det är säkert 8-9 år sedan... Idag var det dags för "Old boys and girls", en kategori för oss som är äldre och inte vill hoppa så högt. Banan låg på 50 cm. Tävlingsstassen åkte på med vita ridbrallor, tävlingstop och klubbens jacka. Måste ju se bra ut och skiter det sig så ska det göras med stil, eller hur! Alva coachade mig riktigt bra. Hörde henne från sidan "korta tyglarna", "sätt dig ner", hon gjorde det riktigt bra! Hur det gick? Det gick riktigt bra! Mitt mål var att först och främst sitta kvar, fixade jag det så var det en felfri ritt som gällde och vi klarade bägge målen :) Det var så grymt kul! Hoppning är ju bara så kul! Så nu ska här tränas :)
 
Fantastiska Gullan!
 
Sedan har jag varit och hejat på Siri och hennes lag som mötte Nässjö i fotboll. Det blev vinst med 4-3! Det är riktigt duktiga tjejer i laget och de sliter superbra! Så kul att se! Därefter var det dags att ta en sväng till stallet igen. Blacky fick en andra omgång med massage av Equiopat Martina Dahnson. Han riktigt ser ut att njuta av det! Han är för söt!
 
 
Efter massagen blev det promenad. Mysigt!
 
Lite gott gräs var ett måste också på promenaden såklart :)
 
Nej, nu är det dags att summera denna dagen som varit toppen på alla sätt och vis. Solsken, fotboll, hästar, familjemys, grill... nej, bättre kan det knappast inte bli.
 
Ha det gott och ta hand om varandra!

Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elinn JL:

SÅ fin häst! :D

Ha en fin dag trots det tråkiga vädret!

Svar: Tack! Ja, hon är riktigt fin och så snäll! Värt mycket :)
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Hanna Karlsson:

Vad kul med hopptävling! Extra kul dessutom att du nådde båda målen. :-)

Svar: Tack! Ja, riktigt skoj var det så det får bli fler gånger :)
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :