Har tänkt skriva ...

/ Permalink / 0
ett blogginlägg hela dagen men pga allt som hänt i Paris så har jag liksom tappat inspirationen... Gör ett litet försök nu. Hur sjutton är man funtad när man skjuter ihjäl en massa oskyldiga människor? Varför? Alltså, vilken panik! Det är så fruktansvärt och så svårt att ta in. Ska man inte våga resa i framtiden för att det finns de som ska skjuta ihjäl en bara för att man inte är på deras sida... Vad är det för sjuk värld vi lever i?
 
Idag har jag haft morgonen i stallet. Alltid lika mysigt! Nu har Blacky fått en riktigt stor och fin box och han hade verkligen sovit gott inatt. Han hade torv i hela ansiktet :) Lite senare på förmiddagen fick Alva rida ut på Gullan och jag tog med Blacky och promenerade. Blacky har busat och haft det lite för kul med sin hagkompis och blivit illa biten precis där bettet ska sitta så därför blev det promenad. 
 
 
I morgon ska Alva och Guilletta gör sin första hoppträning tillsammans. Det ska bli så kul och spännande!
 
För ett tag sedan hittade jag Blackys uppfödare på FB. Hon har skickat bilder till mig på hans mamma och pappa och häromdagen fick jag ett par bilder till på Blacky när han var föl! Hur kul är inte det?
 
Han är ju bara för söt!!!
 
Nej, nu är det dags för käk!
 
Var rädda om er!
 
Kram
Till top